Живот
19. July 2017 - 21:30

Појраз од “Мојот син“ беше во врска со актерката од “Кога лисјата паѓаат“ - еве која

Актерот од серијата на Сител, Појраз од Мојот син, или Илкер Калели, е во врска со главната актерка од серијата. Пред неа тој беше со убавата Лејла од Кога лисјата паѓаат.