Џет-Сет
22. јуни 2016 - 11:38

Погоди кој сум: Некогаш мамин син, а сега на неговите хитови лумпува целиот Балкан !

Познат е како искрена личност која отворено и без влакно на јазик зборува за се и сешто. Не ги крие своите пороци кои се позади него откако започна мирен семеен живот. 

Доколку не можете да погодите, станува збор за Александар Вукашиновиќ кој е познат како Аца Лукас.