Живот
24. August 2016 - 14:37

Погледнете што се случува кога ќе ставите течност за садови во WC шолјата

Работите за кои не сакате да размислувате може да го затнат вашиот тоалет и секој пат кога ќе пуштите вода ризукувате од неред и поплава. Не грижете се!
 
Ако го користите овој стар трик, можете да го одзатнете тоалето без да повикате помош.
 
За жал, постои еден недостаток кај овој метод за одзатнување, а тоа е дека не секогаш успева. Но, блокирањето може да го предизвикаат многу фактори.
 
Доколку не успеете од прва, тогаш повторете ги сите чекори уште еднаш. 
 
За да избегнете тоалетна катастрофа уште на почетокот, не фрлајте премногу тоалетна хартија во WC шолјата.