Свет
22. August 2017 - 21:15

Погледнете што Исламска држава крие во своите тунели

Ирачката федерална полиција објави видео од тунел кој го користеле припадниците на терористичката групација Исламска држава.

Освен за транспорт, овој тунел бил користен и како складиште, бидејќи во него нашле муниција, алати, облека и што уште не.