Џет-Сет
1. March 2017 - 11:21

Погледнете какво изненадување доби познатата пејачката

Пејачката Гога Секулиќ наполни 40 години, па со своето момче Урош го прослави овој значаен ден за неа.
 
Погледнете што и купи саканиот.