Балкан
16. August 2016 - 11:43

Погледнете каква ужасна работа направиле по смртта на Андреј Беуч

Последните фотографии од Андреј Беуч пред да скокне во смрт преплавија на еден сајт „cutedeadguys.net“, што во превод значи „Слатки мртви момци“.

Од називот на сајтот се гледа дека е наменет за некрофили, а под фотографијата коментарите на корисниците се вознемирувачки. На сите фотографии Беуч е во костим за капење, а многу од корисниците на сајтот веднаш го пофалиле неговиот изглед и тело.

- Тој што ќе го подготвува неговото тело пред да биде закопано е вистински среќник, гласи еден од болните коментари на овој сајт под фотографиите на Беуч.

Потеклото на овој сајт и бројот на луѓе кои го користат се уште не е познат, но сцените во него се прилично вознемирувачки.

Да потсетиме, Андреј Беуч скокна во Дрина во неделата на 7 август во интерес на натпреварот  за скокање од мостот Крал Александат Караџорџевиќ во Зворник. Потрагата за неговото тело траела 4 дена, а пронајдено е во четвртокот на 11 август 15 километри северно од Зворник на семејното место Козлук.