Живот
31. July 2016 - 11:18

Погледнете каква тајна крие обвивката на Марлборо цигарите!

Светски познатиот бренд на цигари испечатен со тајни симболи. Веројатно најпопуларната кутија цигари на светот е онаа на класичното Марлборо, меѓутоа од очите на јавноста долго се сокривале бизарни детали и пораки кои се печатени на обвивката.
 
Во наредното видео ви изнесуваме интересни факти и докази за новото пакување на цигарите Марлборо. Имено, се работи за тоа што пакувањето на овие цигари се поврзува со познатиот озогласен клан кој е основан од луѓе од белата раса на просторите на Америка кои биле расисти и највеќе ги мразеле припадниците на црната раса.