Џет-Сет
20. July 2017 - 10:02

Погледнете каква невеста била убавата Нисан од серијата на Сител

Ашли Енвер или турскаа актерка која ја гледаме во главната улога во хит серијата на Сител, Повторно роден, е позната актерка која плени со природната убавина.

Погледнете ја како невеста: