Џет-Сет
2. February 2016 - 18:30

Погледнете како реагира Цеца кога ќе ја прашаат за новото момче

Пејачката Цеца Ражњатовиќ се труди колку може да живее мирен живот. Сепак, тоа не е лесно со оглед на огромната популарност која ја има во Србија и во регионот. 

За новото момче на Цеца секојдневно се пишува, но екипата на „Ексклузив“ ја замоли пејачката пред камерите да ја искоментира врската со манекенот, Цеца објасни дека и овој пат ќе остане доследна на себе си:

- За полседните неколку месеци, колку што трае, не сум проговорила ниту еден збор и ќе останам долседна на тоа. Нека пишуваат што сакаат ја морам преку правен пат да се бранам и штитам себе си, рекла пејачката