Живот
30. May 2016 - 9:11

Погледнете како овие момци натовариле автомобил во камион

Човечкиот ум нема граници, а тоа го покажува и ова видео. Имено, овие момци со помош на два камиони натовариле автомобил...

На кој начин тоа го направиле ќе дознаете во видеото подолу, но верувајте дека ќе бидете воодушевени: