Живот
11. October 2017 - 19:43

Погледнете како овие двајца џепчии во Кина крадат од луѓето - Вакво нешто немате видено!

Стапчињата за јадење се кратки, зашилени дрвени стапчиња кои се во пар еднакви по должина и се користат како традицинален прибор за јадење во Кина, Јапонија, Вијатнам и на Корејскиот полусотров.

Меѓутоа, овој прибор не се користи само за јадење, доказ е и следното видео кои покажува двајца крадци кои со помош на тенките стапчиња крадат паричници и мобилни од џебови.

Погледнете го видеото коее снимено во еден кинески град: