Живот
27. January 2016 - 11:18

Погледнете како овие Босанци истовараат дрва!

На „планетата“ наречена Интернет секојдневно среќаваме смешни видео снимки кои барем на кратко можат да не насмеат и направат да ги заборавиме проблемите.
 
Наредното видео е снимено во едно село во Босна, а покажува како еден човек со помош на трактор се обидува да истовари еден куп дрва на брз начин.
 
Погледнете како го стори тоа...