Џет-Сет
18. January 2017 - 20:04

Погледнете како изгледала Јована Јоксимовиќ пред 16 години!

Сопругата на славниот пејач Жељко, Јована Јоксимовиќ кариерата ја започнала во 2001 година како Јована Јанковиќ и едно од лицата на БК телевизија.

Таа ги водела емисиите со кратка форма посветени на филмот, а тогаш имала само 18 години.

Пред точно 16 години Јована изгледала вака.

јована2