Џет-Сет
9. May 2016 - 17:35

Погледнете како изгледал Саша Поповиќ на матура

Директорот на Гранд продукцијата дефинитивно нема да го познаете на оваа фотографија. Саша Поповиќ го паметиме уште од филмовите кои ги снимаше со Лепа Брена, и иако денес го гледаме постојано насмеан, некогаш, на матурската фотографија бил сосема поразличен.
 
Сериозен и смирен, вака изгледал Саша на фотката за матура.