Живот
12. October 2016 - 11:38

Погледнете како изгледа женско ватерполо под вода

 
Женските ватерполо репрезентации на Италија и на Шпанија се бореа на сите можни начини за победа.
Снимката покажува како Шпанката Ана Еспар е во жесток двобој со италијанската колешка. Во туркањето, Италијанката ја повлекла Ана и ги открила нејзините интимни делови и камерата тоа го забележала.