Свет
16. January 2017 - 13:47

Погледнете како изгледа воена обука за руски деца

Децата ги обучува група наречена E.N.O.T CORP а некои членови се бореле со украинските сепаристи подржани од Русија. Повеќето деца се многу мали, нивната обука завршува со благословување од поп кој им вели дека тоа не е детска игра и дека ќе дојде време кога ќе мора да се брани Русија, нивната татковина. 

Децата добиваат и обука и индоктринација.