Живот
7. April 2017 - 12:48

Погледнете ја оваа „девојка“ и учете: Има 60 години а многу девојки може да и подзавидат

Адриана Миранда има 60 години, а многу девојки можат да и позавидат на нејзиното извајано тело.
 
Има многу следбеници на Инстаграм за кои секојдевно споделува фотографии и видеа потенцирајќи ги своите убаво обликувани мускули. Погледнете ја оваа „девојка“ и учете.