Живот
11. September 2015 - 10:09

Погледнете ја ја евлацијата на некои раси на кучиња!

Со текот на времето, вкрстувањето на расите поради добивање на што престижни кучиња за изложби, продавање или за кој знае каква причина, денешните раси на кучиња се разликуваат многу од своите предци кои живееле пред 100 години.
 
Колкава е разликата, најдобро ќе видите на приложеното видео: