Балкан
2. July 2015 - 12:54

Погледнете ја исповедта на Милица, девојката која ја преживеа сообраќајната несреќа!

Милица Јокиќ (18) имаше голема среќа и ја преживеа сообраќајната несреќа на Ада Хуја. Нејзините тројца другари трагично загинаа со БМВ-то на смррта кое слета во реката Дунав.

Таа кобна ноќ зад воланот беше Душан Јовановиќ (20) кој е осуден на осум години затвор.
 
По тој повод, Милица објави снимка од нејзина исповед за таа страшна трагедија. Нејзината цел е да ги предупреди сите млади.
 
Погледнете за што станува збор...