Живот
19. May 2016 - 14:31

Погледнете го порно филмот на новата учесничкат во реалното шоу која сака се од сексот - Дури и уринирање!

Реалното шоу „Парови“ продолжува да го изненадува и шокира Балканот. Во вилата синоќа влезе српската порно актерка која од предходно на јавноста - барем на оние кои пребаруваат по ХХХ сајтовите. Нејзиното име е Невена Хот или Невена Ненси, а на својот сајт за себе вели:

- Сакам жестоки мажи, поточно мажишта. Не скам мекуши, и такви кои се многу послаби од мене. Дали си ти во оваа првата или другата група? Што се однесува за сексот, како што ќе видите на моите фотографии и видеа, сакам се. Апсолутно се!

Невена има 25 години (барем така пишува на нејзиниот сајт), од Земун и покрај снимањето на порно филмови се занимава и со стриптиз.

Кога вели дека сака се во сексот, таа тоа и навистина го мисли. Направила многу сцени - од соло, преку садоо - мазо акции, до „залетн туш“ ( уринирање по партнерот).

Погледнете го воведот од еден нејзин ХХХ филм.

 

 

И уште еден исечок. Останатиот дел е подложен на цензура...