ПОДОБРО... ЗДРАВЈЕ

Loading Video...

Подобро... Здравје - емисија за здрав живот и здрави навики

Сабота и Недела 15:15 

Во емисијата Подобро... Здравје, гостуваат еминентни доктори, врвни специјалисти, докажани професори, но и пациенти со свои искуства. Сите заедно, секој викенд зборуваат за предизвиците, идеите, новите терапии, стилот на живот и навики... ТВ и Интернет концепт, кој има една цел, гледачите да добијат навремена но и вистинска информација за здравјето, лекувањето и превенцијата! Затоа што сите заслужуваме Подобро... Здравје.  Ваш домаќин е Александар Блажевски. Повеќе информации за проектот имате на podobrozdravje.mk