Џет-Сет
17. December 2017 - 21:28

Подобро од ова не може: Кога Анастасија ги пееше хитовите на Цеца, нејзиниот брат Вељко паѓаше во транс

Анастасија Ражнатовиќ повторно потврди дека има фантастични гласовни способности. Дека знае да пее перфектно покажа додека уживаше во ноќната забава, каде и се фати за микрофон. Анастасија ги пееше хитовите на својата мајка Цеца.

Прво „Маскарада“

 

A post shared by В Р (@vexraz96) on

 

A post shared by В Р (@vexraz96) on

Потоа „Куда иду остављене девојке“

 

A post shared by В Р (@vexraz96) on

А кога го изведе хитот „Наговори“ нејзиниот брат Вељко падна во транс...

 

A post shared by В Р (@vexraz96) on

Синот на Цеца уживаше додека пееше Анастасија

 

A post shared by В Р (@vexraz96) on

 

A post shared by В Р (@vexraz96) on