Македонија
19. April 2019 - 8:58

Почнува гасификацијата на Општина Чаир

Со потпишување на договорот за приклучување на детската градинка „Снежана“, основното училиште „Исмаил Ќемали“ и административната зграда на Општина Чаир во системот за пренос на природен гас почнува процесот на гасификација на територијата на општината.

Договорот денеска ќе го потпишат градоначалникот на Општина Чаир Висар Ганиу и извршните директори на ГА-МА АД Скопје.