Македонија
8. May 2021 - 13:02

Почна протестот на Синдикатот на полицијата при КСС

Синдикатот на полицијата во Македонија при КСС излезе на протест пред Влада под паролата „За ред, за правда, за дисциплина“.

Протестот се одржува поради, како што наведуваат, притисокот кон полицијата, незаконски распределувања, недоволен број на униформи.

Елена Милошевска