Македонија
8. May 2021 - 12:41

Почна протестот на КСОМ пред Влада

Пред Влада започна протестот на Конфедерација на синдикалните организации на Македонија.

Тие изјавија дека ова е само предупредувачки протест. Поддржани се и од неколку синдикални организации.

 

 

Елена Милошевска