Македонија
17. February 2020 - 18:53

Почна маршот на СДСМ за правда

Почна маршот предводен од лидерот Зоран Заев со партиското членство под мотото „Марш за правда“.

Во овој момент тие пристигнуваат пред Кривичниот суд каде свое обраќање ќе има лидерот на партијата Зоран Заев.

Даниел Василев