Живот
23. February 2017 - 12:28

Почна да меша со задникот, но заборави дека не носи гаќички!

Надарената американка вклучи „live“ снимање, а потоа во еден  моментот остане без гаќи и го прекина видеото.

Кралицата на тверкањето, популарна како Мiss Twerksum, на Инстаграм направи вистински хаос со своите вештини, мешање со задникот.

Таа има 24 години а на Инстаграм ја следат 1.3 милиони фанови.

Сепак за време на едно „LIVE“  видео таа остана без гаќи.