Македонија
5. July 2017 - 19:16

Почна асфалтирањето на новопроектираниот булевар „Христијан Тодоровски-Карпош“

Скопскиот градоначалник Коце Трајановски денеска изврши увид во градежните работи на првата бфаза од проектот за пробивање на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Бутел. За реализација на првата фаза на овој капитален проект, Град Скопје издвои 160 милиони денари или околу 2,6 милиони евра,