Македонија
19. April 2019 - 9:51

Почина Тоше Илиевски, момчето за кое Македонија се сплоти за да го излечи

Не успеавме да ја добиеме битката во име на Тоше.

Младото момче почина.

За Тоше Илиевски имаше објавувано голем број на апели за помош, се бореше со тешка болест и Македонија се сплоти да го излечи.

За жал, неговата битка сите ја загубивме.

Редакцијата на Сител изразува најискрено сочувство до неговото семејство и пријателите.

ПОЧИВАЈ ВО МИР ТОШЕ!

Неговите пријатели се простуваат од него преку социјалните мрежи.