Џет-Сет
23. January 2019 - 19:41

Почина комичарот на 32 години: Отиде на одмор и повеќе не се врати, причината за смртта непозната!

Кевин Барнет, еден од најдобрите млади стенд-ап комичари во САД, почина на одмор во Мексико во 32. година.

Светската јавност го запозна низ создавањето на серијата „Рел“, но и како писател на ТВ комедии, меѓу кои посебно се истакнува "Broad City".

Локалните официјални лица се уште не ја потврдија причина за смртта.

„Многу сме тажни поради смртта на нашиот пријател кевин Барнет. Беше неверојатен талент и прекрасна личност. Нашите мисли се со неговото семејство и пријателите“, порачаа тие на Твитер.