Живот
2. December 2015 - 21:44

Побрз од било кој друг - Кога ќе се видите како овој работник реди плочки, ќе останете без зборови

Многу процеси во градежништвото и изградба на патиштата се вршат со машини, но што да се прави кога немате доволно пари? Одговорот го имате во ова видео, вас ви е потребен работник како овој!
 
Сигурно ќе се согласите дека работи „рамо до рамо“ со машина.