Македонија
18. July 2018 - 11:31

Побегна старица од старечки дом во Гази Баба

Вчера во Полициска станица Гази Баба од страна на одговорно лице во дом за стари лица „Руски“ e пријавено дека околу 14,45 часот од домот во непознат правец се одалечила И.Н.(76) .

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.