Македонија
18. March 2020 - 11:30

По преспиената ноќ на Криволак: Не искористија, од 200 луѓе тука сме само ние

Музичката група од девет членови ја поминаа првата ноќ во групниот карантин во Пеплиште на Криволак.

Тие за „А1он“ велат дека таму се сами заедно со армијата и полицијата кои чуваат стража.

Запрашани дали освен нив во текот на ноќта или утрото биле донесени нови лица тие испратија видео снимено надвор и во другите објекти, погледнете.