Живот
22. December 2015 - 13:48

По нив лудуваат жените, запознајте ги десетте најнеодоливи мажи на Инстаграм

Глумци, модели, режисери или само згодни фраери, овие десет мажи на Инстаграм имаат илјадници обожаватели кои ги следат.

1. Tobias Sorenson2. Adam Gallagher3. Diego Galante4. Scott Eastwood5. Nick Bateman6. Jared Needle7. Nathan Owens8. Aaron Clay9. David Lim10. Marcello Alvarez