Живот
26. April 2018 - 22:59

По автопатот и триаголникот и закрпена дупка пуштена во употреба со блех музика

Во населбата Точила во близина на училиштето “Орде Чопела”, денес се случила пародија и свечено отварање на закрпена дупла се бекатон.

Ова е одраз на прилепската досетливост како порака до централната и локалната власт, дека не реализирале ниту едно ветување и дека упорно го назадуваат градот.