Живот
28. December 2015 - 17:13

По 6 синови конечно добиле ќерка, ова е нивната реакција на нејзиното доаѓање

Семејство со шест синови после многу години добиле ќерка. Ја донеле дома и ја дале на своите синови, секој од нив и посакал добредојде а еве и како.