Џет-Сет
22. May 2018 - 15:18

Плус сајз манекенката доживеа огромен срам: Позираше на црвениот тепих и одеднаш остана само по гаќи

Јулија Рубакова не ни сонувала дека на црвениот тепих ќе и се случи ваков блам.

Плус сајз манекенката шеташе по црвениот тепих додека ја фотографираа, па од толку позирање не забележа дека некој го згази нејзиниот фустан.

Со оглед на тоа дека имаше долг заден дел на фустанот, некој ја згази , па остана само по гаќи.