Живот
3. July 2016 - 10:19

Пластични операции заради кои ќе патат цел живот

Цел свет полуде по пластичната хирургија.

Сите сакаат да подобрат нешто на себе, а естетските операции се толку чести што стана потполно нормално луѓето да се оперираат.

На ова видео може да се видат 10 операции што завршија лошо.

Од имплатни во задникот, до силикони во градите, многу луѓе едноставно претераа во тоа.

Погледнете како овие луѓе себеси си го скратија животот: