Живот
5. јуни 2016 - 20:46

Пластични операции поради кои ќе жалат цел живот!

Луѓето за пластичните операции се определуваат поради повеќе причини: некои сакаат да ја затегнат кожата по нагло ослабување, некои сакаат да изгледаат помлади, додека на некои причините се навистина бизарни.
 
Погледнете го видеото и размислите дали после ова би се осудиле на ваква операција?