Живот
22. August 2017 - 20:17

Питон долг три метри, влегол во куќата- еве што се случило

Мајка се скаменила од старав кога видела дека под креветна на нејзиниот син има питон долг три  метри кој веќе ја убил нивната мачка.

42- годишната Лејлејн рекал дека минатиот четврток, змијата го искршила нивниот прозорец и влегла во куќата.

Инцидентот се случил во Тајланд, каде што најпрво мајката забележала дека мачката била мртва покрај прозорецот, за подоцна да ја најде и змијата под креветот во детската соба.

За среќа детето спиело во собата на мајката па избегнало средба со змијата.

Целото спасување на змијата погледнете го подоле: