Живот
29. јуни 2016 - 16:36

Пет знаци кои покажуваат дали жената е добра во кревет

Научниците велат дека треба внимателно да ги набљудувате овие 5 знаци за да ги откриете нејзините секс вештини.

Знае што сака

Девојката која знае што сака да нарача во ресторан или кафуле најверојатно е полна со самодоверба, што е важен предуслов за добар секс. Девојката која знае што сака, дури и ако се работи за банални избори, е задоволна со себе, со своето тело и постои голема шанса дека тоа ќе го покаже додека сте во креветот.

Набљудувајте ја додека јаде

Обрнете внимание на кој начин го јаде оброкот пред неа. Дали ужива? Јаде полека или го граба секој следен залак? Ако јаде бавно, најверојатно е љубителка на таков секс, а ако страсно ужива во храната, постои голема шанса да биде таква и со вас во креветот.

Каков сладолед одбира?

Сладоледот може многу да ви открие. Многу научници тврдат дека девојките кои нарачуваат сладолед со вкус на кафе се драматични и сакаат да флертуваат, па одлично се вклопуваат со љубителите на сладолед со вкус на јагода. Љубителките на ванила пак, најчесто јасно ги покажуваат своите емоции, па затоа најдобро си одговараат со силни и моќни момци.

Добро се бакнува

Начинот на кој се бакнувате открива многу за начинот на кој водите љубов, тврдат сите експерти.

Знае да го следи ритамот

Девојките кои не знаат да го следат ритамот и не знаат да танцуваат обично се мрзеливи и во креветот. Затоа пред да се впуштите во секс авантура вреди да ја проверите на подиумот за танцување.