Џет-Сет
28. December 2017 - 14:36

Перо Антиќ сподели интимна фотографија

Македонскиот кошаркар Перо Антиќ и неговата сопруга Ружица прославија 11-годишнина од својот брак. Тие на своите профили на социјалните мрежи објавија фотографии од нивната интимна прослава.
 
Перо и Ружица заедно имаат три сина, момчињата Лука, Павел и Петар.