Живот
23. March 2020 - 16:03

Пензионерка од Белград стана хит: Вака го прошета кучето среде полицискиот час

На најстарите граѓани на Србија им е забрането да излезат од дома заради вонредна состојба поради пандемија на коронавирусот. За нив, полицискиот час важи 24 часа на ден.

Во таква ситуација, една белградска пензионерка на свој оригинален начин го прошета кучето.

Видеото стана вирален хит, а начинот на кој кучето се враќа дома е особено интересен.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski) on