Бизарно но вистинито
6. September 2015 - 20:43

Пензионер во болница бил примен со големи болки - Тоа што извадиле докторите од неговото тело...

Пензионер од Даблин стар 68 години од телото му извадиле вибратор долг 23 сантиметри. Операцијата траела цели 10 часа.
 
Пензионерот бил примен со големи болки и не бил во можност да мокри. Тој во ректумот имал секс играчка која сам не можел да ја извади.
 
На крај докторите по повеќечасовната операција во која пензионерот бил под целосна анестезија, успеале да му го извадат страното тело од организмот.