Џет-Сет
4. February 2017 - 11:36

Пејачот и актерката поминаа низ пекол - Тригодишното синче го победи ракот

 
Тригодишното синче на познатиот пејач Мајкл Бубле и неговата сопруга, убавата актерка од "Млади бунтовници", Лусиана Лопилато, го победи ракот. 
 
Оваа вест ја потврди сестрата на пејачот, која вели дека семејството е пресреќно.
 
- Ноа се опоравува, операцијата беше успешна, среќни ме за тоа. 
 
Пејачот и актерката поминаа низ пекол последните години борејќи се со синчето и болеста.