Живот
7. December 2017 - 16:32

Пејачката гостуваше на радио, но шоуто го украде непознат маж кој влета гол во студио/18+

Познатата пејачка која победи во шоу програмата "Voice of Holland" 2016. гостуваше на радио, кога во еден момент пред неа излезе гол маж.

Пејачката многу се вознемири и почна да плаче. Дополнително се растажи што колегите почнаа да и се смеат.

Мен де Стинвинкел (20) почна да пее и во еден момент околу неа почна да трча непознат маж. На снимката само се слушна дека рече „О мој Боже“.

-Се исплашив. Одеднаш пред моето лице имаше гол пенис, рече пејачката која шегата на ди-џејот од радиото ја нарече невкусна.