Џет-Сет
20. April 2017 - 19:52

Пејачката Ана 17 години не разговара со својот татко, првпат проговори за тоа јавно

Пејачката Ана Кокиќ веќе 17 години не е во контакт со својот татко Стеван Кокиќ.

Ана признава дека во нејзиното семејство постојат проблеми кои се обидува да ги реши во рамки на семејството.

-Па покажете ми едно семејство кое е совршено и кое  еидално. Такво не постои. Сите имаме некои проблеми, но од друга страна не постои проблем кој не се решава. Ја својот живот никогаш не сум го решавала јавно, така и јас веќе изјавив за медиумите дека тоа е моја работа, наша семејна работа и ние сами ќе си ја решиме, рече таа.