Џет-Сет
28. October 2015 - 8:49

Пејачка пресреќна објави оваа вест на Фејсбук

 
Поп и оперската пејачка Наде Талевска ги брои последните денови пред породувањето со второто дете. Нејзиниот прв син Максим неодамна наполни две години, а Наде ја очекува нова среќа во семејството.