Македонија
30. August 2020 - 8:29

Патниот правец Штип - с.Аргулица е затворен за сообраќај

На регионалниот патен правец Р2431 Штип - с.Аргулица - Плачковица (детско одморалиште), на делот од крак за с. Прналија, 500 м. после аеродромот, спрема викенд населбата (28050км.), сообраќајот е во прекин поради оштетување на патот во должина од 50 м.

На самото место поставена е вертикална сообраќајна сигнализација.