Loading Video...
Свет
9. January 2019 - 23:40

Паника во Австралија, затворени над 17 дипломатски претставништва поради сомнителни пакети

Австралиската полиција почна истрага во врска со сомнителните пакети  што ги добиле  над 17 дипломатски претставништва  во Канбера и Мелбурн. Пакетите според властите содржат опасни супстанци а амбасадите и конзулатите се затворени. Повеќе детали не се објавени.